Als fotograaf ben ik vrijwilliger bij de musicalgroep Up2Stage uit Sassenheim. Ik maak tijdens hun jaarlijkse uitvoering de foto’s en doe ook wat grafisch ontwerp zoals het maken van de posters en flyers voor de PR. Hun huidige website vind ik nogal simpel en niet uitnodigend om verder te kijken dus ben ik bezig geweest met een WordPress site. Ik denk dat de communicatie naar de leden, sponsoren en belangstellende eevoudigere gaat met WordPress. Ik he hier gebruik gemaakt van een nieuwsbrief plugin en een social media plugin. Samen met de standaard mogelijkheden van WordPress denk ik dat deze site kan bijdragen aan meer bekentheid van de groep en zo betere promotie mogelijkheden kan bieden.

Vanavond heb ik het eind resultaat aan de leiding van Up2Stage aangeboden. Ik ben benieuwd naar hun reactie.

Nog geen reacties

Plaats een reacties