WordPress als basis

WordPress is een zeer flexibel CMS (Content Management Systeem) welke als basis dient voor de door mij ontwikkelde websites. De vele thema’s en plug-ins maken het geschikt voor alle doeleinden. Het is geschikt voor persoonlijke websites maar ook voor multinationals. En dit alles is gratis zodat de kosten van uw website binnen het budget blijft.

Ervaren ontwikkelaar

Ik zorg ervoor dat de WordPress website aan al uw wensen voldoet. Meestal gaat het dan om het aanpassen van het thema of plug-in, maar het ontwikkelen van een nieuw thema of plug-in is ook mogelijk. studio vanDam kan het fotografisch gedeelte van uw website verzorgen.

Betaalbare webhosting

U kunt uw website ook op mijn server plaatsen. Deze server staat bij een betrouwbare provider met een snelle internetverbinding. U krijgt 1Gb opslagcapaciteit en de beschikking over maximaal 20 e-mail adressen. Als voorbeeld kunt eens kijken op de webstie van de studio vanDam. Deze website gebruikt nog geen 500Mb.

Dagelijks wordt er een back-up van uw database en wekelijks een back-up van uw bestanden gemaakt. Daarnaast kan ik ook uw domeinregistratie verzorgen.

Onderhoudsplan

WordPress is volop in ontwikkeling. Nieuwe functies worden toegevoegd en bestaande worden verbeterd. Ook worden er regelmatig veiligheidsupdates vrijgegeven. Voor een klein bedrag zorg ik ervoor dat uw website van de laatste versies en veiligheidsupdates voorzien word.